Wil je zelf een boekje maken?

18-11-2020 Er zijn nu ook speciale DIY-pakketten te koop. Een leuke activiteit om samen met de kinderen te doen. Je gaat zelf knopen aanzetten en het boekje in elkaar plakken.
img

Ze zijn er weer!

08-11-2016
Pasfotoboekje LOOK AT ME en de boekjes met eigen naam zijn weer verkrijgbaar.

Plak elk jaar je nieuwe foto in dit pasfotoboekje. Ben je veel veranderd? Of juist niet? Op de achterkant staat steeds een vraag om in te vullen, leuk voor nu en voor later. Vouw het boekje uit en zet het neer, zo heb je je eigen portretgalerij. Look at me!

Wil je dit boekje helemaal eigen maken? Bestel er dan 1 met je eigen naam erop.

Tip voor Sinterklaas: moeders maak je blij met dit boekje want met het 'LOOK AT ME'-pasfotoboekje heb je in één oogopslag de ontwikkeling van je kind in beeld!
img

Tijdelijk terug in de verkoop

10-11-2015

Pasfotoboekje KIJK MIJ was op en niet leverbaar. De productie bleek zo duur te zijn, dat het niet haalbaar was om een nieuwe versie te laten maken. Maar ik vond nog een piepklein doosje met een aantal boekjes. Vandaar dat ze weer heel even te koop zijn.

img

Vriendenboekjes met je eigen naam

11-07-2014

Maak nu de vriendenboekjes helemaal eigen en bestel er een met je eigen naam erop. Leuk als cadeautje als je voor het eerst naar school gaat of voor een verjaardag.

Je kunt kiezen uit de boekjes WIJ OP EEN RIJ of JIJ EN IK.

De boekjes kosten € 12,95 + € 2,50 verzendkosten per bestelling.

 

img

Nieuwe stoere letters

15-01-2014

Voor de groene boekjes met een eigen naam, staan nu mooie stevige, stoere letters. Het pasfotoboekje is helemaal boys-proof!

img

Nu ook in roze!

16-05-2013

Het pasfotoboekje KIJK MIJ wordt helemaal eigen met je eigen naam erop. De pasfotoboekjes met je eigen naam zijn nu ook verkrijgbaar in roze - rood. Leuk als cadeautje, maar natuurlijk ook om zelf te houden.

img

Korting in december

12-12-2012

ACTIE! In de feestmaand december geeft Jeeetje iets extra’s weg. Profiteer daarom van 20% korting op de totale collectie. 

Gebuik de kortingscode: 20%minderisfijn!
Deze actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen.

img

Jeeetje biedt hulp in Sinterklaastijd

15-11-2012

Tekst van een sinterklaasliedje vergeten? Print dan gratis dit Pietjes-liedjes-uitvouwboekje. Knippen, plakken, vouwen en zingen maar!

Gezellig om samen met de kinderen in elkaar te knutselen.

Het downloaden van het boekje kan weer rond sinterklaas 2013!

img

Pasfotoboekjes kopen in de EU?

02-11-2012

Dat kan vanaf nu ook via mijn Etsy-shop: paper-kiss-designs.

img

Maak kans op een boekje met je eigen naam

12-10-2012

Like Jeeetje op facebook en maak kans op een pasfotoboekje met je eigen naam, of natuurlijk die van je zoon of dochter, buurmeisje, neefje, kleinkind, vriend of vriendinnetje. Onder de eerste 30 likes, verloot ik een boekje.

img

'Een creatieve oplossing: het uitklapbare smoelenboek'

11-09-2012

In de Ouders van Nu staat een interview over de pasfotoboekjes:
"Een vriendin had de schoolfotootjes van haar drie dochters op een rijtje gezet, waardoor je de meiden letterlijk kon zien groeien. Fantastisch! Hier moet ik iets mee, dacht ik meteen."

Lees het interview.

img

Knippie

03-09-2012

Reacties op facebook van Knippie-lezeressen:

Iris Kouwen: "geKNIPT voor mij als dochter van een 'altijd-je-camera-meenemen-waar-je-ook-naartoe-gaat'- moeder :D"

Marcella Dijkstra: ‎"omdat ik van zelf gemaakte dingen hou en graag mijn vriendinnetjes van school erin wil laten schrijven"

Ciska De Jong: "Mijn dochter zou dit helemaal geweldig vinden, kunnen al haar vriendjes en vriendinnetjes in."

Maaike En Faye ‎"omdat ik nog op vakantie ga en mijn vakantievriendjes hierin wil laten schrijven"

Kirsten de Jonge-Kiehl: ‎"omdat niet al mijn vriendinnetjes in de buurt wonen en ze zo toch een beetje bij me zijn."

Jessica Zonneveld-Andringa: "omdat mijn dochter voor de 2de keer op rij, een nieuwe klas heeft. Zo kan ze alle nieuwe klasgenootjes erin laten schrijven. En wij maken veel dingen zelf."

Marieke Kateman: "gewoon omdat het boekje er zo leuk uitziet en mijn dochter het waard is."

Mirjam Bosman: "o wat een super leuk boekje daar zou Mabel leuk haar vriendjes Friso,Laurent en Hendrik in kunnen laten schrijven. een super herinnering ook voor later."

Lenie Toet: "Omdat ik het mooiste meisje van de wereld heb, en daar hoort natuurlijk de leukste vriedinnen boekje bij!!"

Chantal Roegiers: "zo'n mooi boekje om te knutselen, dat zou tof zijn..."

Rumiana Kransen: "Van onze Victoria is het vriendenboekje zoekgeraakt bij een van haar klasgenootjes. Dit boekje zou een mooie start zijn om opnieuw hun foto's en interesses te verzamelen."

img

"Het superleuke ‘Kijk mij’ pasfotoboekje"

03-09-2012

Op de website van Chrystal Clear:

"Leuk al die pasfotootjes die op de school van je kinderen worden gemaakt. Helaas verdwijnen ze vaak in de la, terwijl het wel mijlpalen in een kinderleven zijn. Jenny Lindhout van Jeeetje.nl bedacht daarom het superleuke ‘KIJK MIJ’ pasfotoboekje en het ‘JIJ EN IK’ vriendenfotoboekje zodat je kind een leuk boekje heeft met foto’s van alle vriendjes en vriendinnetjes."

img

Mama: BFF

03-09-2012

"Vakantie- en schoolvriendjes verzamel je in dit orginele pasfotoboekje van illustrator Jenny Lindhout."

img

Happinez

03-09-2012

"Vroeger had je een poëziealbum, nu heb je een pasfotoboekje. Handgemaakt door grafisch ontwerpster en illustratrice Jenny Lindhout. In 'JIJ EN IK' kunnen je vrienden een foto plakken en op de achterkant wat schrijven. Als je het boekje als een harmonica openzet, zijn je vrienden altijd dichtbij.

img

Groter groeien

03-09-2012

Anders dan op pasfoortfoto's mag je kind in dit boekje juist wél lachen op de foto. Leuk voor nu en leuk voor later, om vriendinnetjes 'in te doen' en achterop de pagina's leuke weetjes over de vriendschap te schrijven.

img

Balans magazine

19-07-2012

"Uw kind kan zo tijdens een logeerpartij makkelijk een rits foto's van dierbaren naast het bed op het nachtkastje zetten."

img

Vakinformatie Kinderopvang

19-07-2012

"Zo blijft er na vier jaar dagopvang of acht jaar bso een mooie herinnering over."

img

And the winner is ...

11-05-2012

Mijn pasfotoboekje is genomineerd voor een European Design Award 2012. Spannend!!

De European Design Awards is ingesteld door “the top graphic design magazines in Europe, that also represent the jury.”
LOOK AT ME – de Engelstalige versie van KIJK MIJ! -  komt uit in de categorie book-lay out.

Mijn medegenomineerden zijn grote gerenommeerde ontwerpbureaus zoals Fabrique, JongeMeesters en Studio Kluif. Niet het slechtste gezelschap, dus daar ben ik best een beetje trots op. ;-)

En nu maar duimen …

img

Flavourzine

07-05-2012

Het digitale magazine Flavourzine zet het pasfotoboekje in het zonnetje. Flavourzine is altijd een visueel feestje en haalt het slechtste in je naar boven: hebberig wordt je ervan. Zin om zelf te kijken?

img

Prima ouders

07-05-2012

De pasfoto-vriendenboekjes worden getipt door Prima ouders.

img

Ouders van Nu

20-04-2012

"Smoelenboek

Zien hoe hard het gaat? Zet alle crèche- en schoolfoto's op een rij in dit pasfoto-uitklapboekje."

img

Vormberichten zet de Pasfoto-vriendenboekjes in de spotlights

20-04-2012

Vormberichten is het tijdschrift van de BNO (Beroepsorganisatie voor Nederlandse Ontwerpers).

img

Jansen over de pasfoto-vriendenboekjes

26-03-2012

"Lekker nostalgisch of leuk om weg te geven aan kinderen."

Magazine Jansen besteedt op haar website en facebookpagina aandacht aan de boekjes. De reacties op facebook zijn feest om te lezen:

"Mijn zoontjes van bijna 10 en 11 jaar gaan naar een nieuwe school en ook al willen ze graag naar deze school, toch vinden ze afscheid van hun vrienden nu, heel moeilijk, een vriendenboekje zou een prachtige herinnering zijn aan de mooie jaren op deze school."

"Met een hippe pasfoto-vriendenboekje ben ik met al mijn vriendinnen niet meer te stuiten, daar kan ik van binnen niet buiten!"

"Ook leuk voor opa en oma.om in één oogopslag al hun geliefde kinderen en kleinkinderen bij de hand te hebben,met een leuk verhaaltje....kan prettig werken in de zorg!!"

"Dit is zooooo 2012! heeeel erg leuk!"

"Ik willum!"

"Wat een ontzettend leuk uitvouwboekje. Helemaal retro, maar ook super origineel. En zo'n boekje vormt een mooi tegenwicht voor je online vrienden op Facebook."

Wil je meer lezen? Kijk zelf op facebook.


 

img

Ariadne at home tipt de pasfoto-vriendenboekjes

21-03-2012

Hoera! (...) Illustrator en grafisch ontwerper Jenny Lindhout heeft twee nieuwe pasfotoboekjes gemaakt. Ze zijn het vervolg op het originele en succesvolle pasfotoboekje KIJK MIJ, waar je ieder jaar een pasfoto van je kind kunt plakken.

img

Boekenweekcadeautje

13-03-2012

Speciaal voor de boekenweek heeft Jeeetje een mooie aanbieding. Twee vriendenboekjes voor de prijs van 1.

Bestel.

img

Jeeetje op facebook

13-03-2012

De maker achter Jeeetje.nl Jenny Lindhout heeft nu ook een facebookpagina. Je bent welkom voor een blik achter de schermen en het laatste nieuws! Ga naar facebook.

img

Flair tipt de pasfoto-vriendenboekjes

13-03-2012

Vriendenstrook In dit leuke uitklapboekje kun je foto's van alle vriendjes en vriendinnetjes van je kind plakken. Op de achterkant is ruimte om iets leuks te schrijven over de vriendschap. Als je het boekje uitvouwt, kun je het ook neerzetten.

img

101 blogt

18-01-2012

Op de blog van 101-woonideeën staan altijd leuke tips. De pasfotoboekjes staan bij 'leuke creatieve kerstcadeaus', dan hebben ze ook nog eens helemaal gelijk ;-) En ook na de kerst is het een geweldig cadeau!

img

Bloggen over Look at me!

18-01-2012

Babyccino blogt over 'Look at me' en daarna wordt jeeetje overspoeld  door mailtjes. Enthousiaste reacties uit Londen, Hong-Kong, Dublin, Parijs, Florence, Wenen en ga zo maar door. Dat is nog eens leuk!

img

Ontmoet Jeeetje bij de kunstroute.

15-10-2011

Illustrator en grafisch ontwerper Jenny Lindhout doet mee aan de kunstroute 'Voordorps verbeelding'.

img

Pasfoto-vriendenboekjes op Inside Design Amsterdam

27-09-2011

 

Het jaarlijkse designevenement van ELLE Decoration is een kleinschalige variant van de toonaangevende internationale meubelbeurs in Milaan, met een hoofdrol voor jonge creatieven en verschillende presentaties verspreid over de stad. De pasfotoboekjes van Jeeetje waren er ook bij.

img

Jeeetje op de ZelfGemaakte Markt

20-09-2011

Op 24 september staat Jeeetje van 11.00 uur tot 17.00 uur op de ZelfGemaakte Markt op de Mariaplaats in Utrecht. Je kunt daar alle pasfoto(vrienden)boekjes en kaarten zelf bekijken en zonder verzendkosten en met korting aanschaffen. Vast wat vroege sinterklaascadeautjes?

img

KIJK MIJ goes abroad: LOOK at ME

15-09-2011

Het pasfotoboekje KIJK MIJ krijgt nog een vervolg: er is nu ook een Engelstalige versie bij Jeeetje.nl. We zijn nog op zoek naar meer mogelijkheden om het boekje aan de man/vrouw te brengen, dus heb je ideeën of contacten in die richting, tips zijn welkom. Mail me.

img

Nieuwe pasfoto-vriendenboekjes

15-09-2011

“Hartstikke leuk, dat pasfotoboekje KIJK MIJ. Maar wanneer komt er één voor de foto’s van mijn vrienden?”, werd mij vaak gevraagd. Nou, nu dus, sterker nog, er komen er twee: WIJ op een RIJ in pittig groen en rood en JIJ & IK in warm roze met paars. Allebei met plaats voor 8 pasfoto’s van al je vrienden en vriendinnen en op de achterkant ruimte om iets over jullie vriendschap te schrijven. Bestel ze nu meteen.

img

Pasfotoboekje KIJK MIJ in het museum!

15-07-2011

Museum Meermanno, huis van het boek verkoopt het Pasfotoboekje KIJK MIJ in de museumwinkel. Winnifred Dijkstra van Meermanno: "Ik vind de pasfotoboekjes werkelijk erg mooi, grafisch gezien sluiten ze erg mooi aan op onze collectie."

img

Hip & hot heeft leuke ideeën

11-05-2011

Bij Hip & hot magazine kun je inpakpapier van jeeetje.nl downloaden: "Vandaag is de 7e DIY toegevoegd aan de website. Wederom inpakpapier, maar ditmaal van de hippe ontwerpster Jeeetje. Zeer bekend van het bijzondere 'Pasfotoboekje KIJK MIJ'. Zij maakte voor ons een hip inpakpapier met vrolijke hartjes. Helemaal passend dus bij Hip en Hot (magazine). Toen ik de PDF zag had ik direct allemaal leuke ideeën om met dit papier te doen."

img

Moederdag

27-04-2011

Wil jij je moederdagcadeautjes dit jaar met een bijzonder papier inpakken? Download het gratis op jeeetje.nl. Dit keer geïnspireerd door het prachtige weer: lieflijk papier waarbij knopen en letters bloemen worden. Printen, inpakken, strik erom en weggeven maar!

Leuk om je eigen (schoon)moeder te verrassen met zo’n persoonlijk pasfotoboekje? Bestel en betaal voor 5 mei en het boekje komt nog op tijd aan. Maak het nog leuker en vul het boekje  alvast met je eigen pasfoto’s!

img

Groter groeien

27-04-2011

Portfolio Lijkt ie op jou? Of toch op je partner? Of eerst op jou en later op je lief? Je ziet het in één oogopslag in dit pasfotoboekje (groep 1 tot en met 8).

img

Flavourites blogt: Wat neem ik mee als mijn huis in brand staat?

27-04-2011

Natascha: Ik denk wel eens, wat is het eerste dat ik meeneem als mijn huis in brand staat? Natuurlijk: allereerst moeten man en kinderen naar buiten. En dan de back-up (met daarop alle foto's en filmpjes). Vervolgens gris ik de tandenbeestjes en pasfotoboekjes mee. Juist. Je leest het goed. De tandenbeestjes (eigenlijk: beestje, want die van mijn dochtertje is nog leeg aangezien ze nog maar vier is) omdat ze zo briljant zijn: hierin verzamelen we de melktandjes. En de pasfotoboekjes van Jeeetje omdat dit ook al zo'n leuk product is. Want hoe ouderwets en saai ik de schoolfoto's ook vind (in al die dertig jaar is er niets veranderd), sinds ik de pasfotoboekjes van Jeeetje heb, ben ik weer groot fan van de pasfoto's. In dit hip vormgegeven boekje plak je alle pasfoto's van je kind, die gedurende de periode op de basisschool zijn gemaakt. Hoe leuk is het, om straks als ze 12 zijn de hele ontwikkeling te zien van je kinderen. Dankzij de boekjes van Jeeetje bestel ik de pasfoto's nu toch ieder jaar. En zo is dit simpele boekje een heel dierbaar bezit geworden. Heb je ook altijd moeite om verlanglijstjes samen te stellen voor je verjaardag, Sinterklaas of kerst? Bij deze dus een waardevolle tip!

img

Kunst en design voor de donkere dagen in Corrosia! Expo

18-11-2010

Dat wordt aan het einde van het jaar weer omgetoverd tot het kunst- en designparadijs Kerst & Carry. Origineel en spannend werk van meer dan 40 jonge vormgevers en kunstenaars voor een vriendelijke prijs. Met onder andere keramiek, schilderijen, illustraties, sieraden,tassen, knuffels, buttons en gadgets. Kerst & Carry: dé plek om uw kado’s voor de feestdagen te kopen! De opening is op zaterdag 20 november om 16.00 uur. [De producten van jeeetje.nl zijn daar ook.]

img

Jeeetje was op NO MARKET

18-11-2010

En daar heb ik de prototypen van nieuwe producten laten zien. T-shirts met je naam erop, vriendenboekjes en speciale cadeauverpakking voor kraamcadeautjes. In 2011 komen ze op de website. En op de markt werd ik natuurlijk geholpen door mijn kinderen. Hanno heeft geholpen met het inrichten van de kraam en Dore was er later bij. Op de foto staat ze naast de foto van zichzelf met pasfotoboekje van ruim een jaar geleden. Wat is ze veranderd; wat gaat het snel. Bijna niet te geloven dat dat hetzelfde kind is!

img

Ontmoet Jeeetje op het eigenwijze Utrechtse festival NO Label

29-10-2010

Tijdens het festival No Label krijg je een overzicht van nieuwe makers en creatief talent uit heel Nederland. Zaterdag 30 oktober ben ik 's middags op No Market. Een markt met nieuwe en bijzondere producten van verse ontwerpers. No Market is namelijk één grote mix van modeontwerpers, productdesigners, autonoom kunstenaars, fotografen, illustrators en eigenzinnige winkels. Dus kijk je ogen uit, laat je mond open vallen, en misschien ga je wel naar huis met een prachtige aanwinst. Ik ontmoet je daar graag!

Stadhuisplein, Utrecht, zaterdag 30 oktober vanaf 13.00 uur.

img

Kanjers

25-08-2010

Kanjers, een kleurrijk blad voor ouders met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar, die naar de buitenschoolse, naschoolse of tussentijdse opvang gaan, heeft het pasfotoboekje getipt.

img

Mooie boekjes

25-08-2010

Op haar blog 'mooie boekjes' schrijft Ria de Jong over het pasfotoboekje 'KIJK MIJ':

Helemaal goed als moederdagcadeautje, kraamcadeautje, naar-de-basisschool-cadeautje, opa/omacadeautje, vaderdagcadeautje, verse-moeder/vader-cadeautje, vriendinnencadeautje, kortom: voor iedereen die het leuk vindt om de ontwikkeling van zijn of haar (klein)kind te zien en te volgen.

img

Moeders.blogo.nl

12-04-2010

Alle pasfoto’s op een rij
Ieder jaar krijg  je weer een vel van school met wel 12 pasfoto’s van je kind.  En hoe leuk ook, ze belanden bij mij weer in de fotodoos (in het gunstigste geval)  of slingeren rond in huis. Jenny Lindhout van www.Jeeetje.nl  heeft een hele leuke oplossing gevonden om deze pasfoto’s op een originele manier te bewaren.  (...) Maar nog leuker om te krijgen, maar eens even hinten bij de rest van het gezin voor Moederdag…

Door gezinnig | wendy op zondag 11 Apr 2010 om 13:50
 

img

At Home kinderen

09-04-2010

Wooncoördinator Anne Marie van der Horst:

"Nu fijn voor mij, later leuk voor Hein. Foto nummer 4 kan erin, dus het wordt tijd om 'm aan te schaffen! Ieder jaar een nieuwe foto in dit grappige pasfotoboekje. Leuk detail: op de achterkant staat steeds een vraag om in te vullen."

img

100%NL magazine

11-02-2010

Mij, mezelf en ik

Plak elk jaar je nieuwe pasfoto in dit boekje. Ben je veel veranderd of juist niet? Op de achterkant staat steeds een vraag om in te vullen. Je eigen portretgalerij, leuk voor nu en later. Kijk mij!

img

Nu ook te koop in België!

14-01-2010

Bij Mamzel vind je een uitgebreid assortiment fijne hebbedingen. Producten die niet alleen nuttig zijn maar ook een verhaal vertellen. Die je doen glimlachen. Hip maar niet clean. En daar hoort het pasfotoboekje 'Kijk mij' nu ook bij.

img

Flair

06-01-2010

Portrettengalerij

In dit met de hand gemaakte pasfotoboekje kun je elk jaar een nieuwe schoolfoto van je kind plakken. Is hij veel veranderd of juist niet? Op de achterkant staan vragen die je kunt invullen.

img

JANtje

15-10-2009

Herinnert u zich deze nog?

In het uitklapboekje Kijk mij is plaats voor acht pasfoto's, van elk (school)jaar één, met op de achterkant steeds een vraag om in te vullen. Fantastische herinnering voor later!

img

Pasfotoboekje op tv

15-10-2009

Omroep Gelderland besteedde aandacht aan het pasfotoboekje 'Kijk mij' in het programma 'Hallo Gelderland'.

img

101 woonideeën

09-09-2009

Yes, verzamel al je schoolfoto's

SUPERLEUK

In dit boekje is plaats voor acht pasfoto's. Ideaal dus voor de jaarlijkse schoolfoto's van je kind. En laat het boekje er nu ook nog eens geweldig uitzien! Perfect cadeautje ook trouwens!

img

Dore heeft haar boekje vol!

09-09-2009

Mijn dochter Dore heeft haar boekje vol. De volgende schoolfoto's gaan in het extra vakje.

img

Flow magazine

25-06-2009

Schooljaren

Geinig fotoboekje om de jaarlijkse schoolfoto's van je kinderen in te bewaren, zodat je in één oogopslag kunt zien hoe ze groeien en veranderen.

img

Groter groeien

04-06-2009

Met het 'KIJK MIJ'-pasfotoboekje heb je in één oogopslag de ontwikkeling van je kind in beeld!

img

Jeeetje op flavourites

13-05-2009
Jeeetje
Voor je pasfoto's!

Kijk nou. Eindelijk een toffe oplossing voor iets wat we nog steeds zo ongelooflijk vinden: de manier waarop onze kids op school op de kiek gaan.... Zit je (nog) niet in deze levensfase? Neem van ons aan: er is niets veranderd sinds we zelf op school zaten. Pasfoto's hebben standaard een blauwe of grijze gewolkte achtergrond, de kids lachen naar het vogeltje en klaar. Volgend jaar weer! En dan de twijfel. Bestellen of niet? Nou, toch maar doen. Vervolgens verdwijnen de pasfoto's in een laatje en doen we er niets meer mee. Vanaf nu dus wel, want Jeeetje heeft toch iets leuks bedacht! Een ultraleuk boekje waarin je alle fotootjes op een rijtje kunt zetten. Ontzettend leuk voor later, en wat jammer dat dit er vroeger nog niet was... Een absolute musthave voor álle ouders met basisschool-kids!

img

Ezeltje Prik

13-05-2009

Portretgalerij

Een origineel cadeautje voor oma of gewoon voor jezelf! In het kleine uitvouwboekje Kijk mij plak je alle pasfoto’s van je kind op een rij. Achterop staan leuke invulvragen waardoor je de ontwikkeling van je kind kunt volgen (‘Ik word écht boos van...’, ‘Ik ben heel goed in...’).

 

img

Vormbericht bericht

23-04-2009

Vormberichten het tijdschrift van de BNO (Beroepsvereniging Nederlandse ontwerpers) heeft het boekje opgenomen in de rubriek 'Nieuw werk'.

img

Veel enthousiaste reacties na de start

25-03-2009

Wat onwijs leuk dat boekje! Ik vind vooral het knoopje leuk, dat het aan de buitenkant ook 3D is geworden. * Elise

Superleuk idee. Wordt vast een succes! * Josephine

Het boekje (én de website) ziet er hartstikke mooi uit!!! * Joan

Wat een leuk idee! Graag bestel ik er alvast eentje, lekker voor de heb! * Hilde

Ziet er allemaal helemaal prachtig uit. * Marianne

Complimenten voor je mooie pasfotoboekje!! * Monique

Jenny, wat ziet het er allemaal ontzettend fris, origineel en leuk uit! * Hilde

Jeetje, wat leuk, ik wist niet dat jij zooo creatief bent! En natuurlijk ben je daar trots op! * Monique

Heel erg leuk! Mooi gemaakt en een goed idee. * Rikje
 

img

Presentatie bij Entre Femmes

27-01-2009

Op de bijeenkomst van Entre Femmes, het netwerk van vrouwelijke ondernemers in Utrecht, in januari 2009 heb ik het pasfotoboekje gepresenteerd. Jeannette Schols maakte de foto.

img