Heb jij een leuk verhaal over het pasfotoboekje? Zet je verhaal op de en stuur een foto mee, of kijk op Facebook.


Esmee laat haar boekje vol trots zien aan iedereen!

Chantal en Esmee

img

Een briljant idee van je: het pasfotoboekje KIJK MIJ! En enorm leuk uitgevoerd. Rogier is 6 (groep 3) maar ik begon heel blij al te plakken met zijn eerste pasfoto (voor in mijn paspoort). Het geinige in gebruik is ook dat het tevoorschijn komt als de schoolfotograaf weer is langsgekomen, dus 1x per jaar. Dan wordt de nieuwe aanwinst erbij geplakt en vergapen we ons weer verbaasd over de veranderingen sinds het begin van de serie. Dat is het leuke van die momentopnamen, en met name van het op een rijtje zetten van die momenten. Rogier zelf vindt het ook prachtig. Ik geef het boekje ook graag als cadeau en het wordt altijd goed ontvangen.

Nancy en Rogier (6)

img

Tjeetje! Wat een ontzettend snelle levering, al binnen een dag binnen! Superfijn. Ik had al een boekje voor mijn dochtertje, er zitten pas twee foto's in, maar ik vind het nu al hartstikke leuk. Met de tweede op komst, kon ik het niet laten om er nog bij te bestellen (ook als cadeautjes voor de oma's). Bedankt.

Juliette en Benthe (op de foto pas een half jaar)

img

Wij zijn superenthousiast over het pasfotoboekje! Mooi ontwerp en erg fraaie presentatie van de kleine fotootjes die anders steeds kwijtraken... Trouwens ook grappig om de boekjes van de twee meiden naast elkaar te leggen."
 

Manouk (42), Meike(10) en Jenneke(7)

img

Het pasfotoboekje vinden wij superleuk! We hebben allebei ons eigen boekje."

Douwe (4) en Luuk (6)

img

Ik ben pas tante geworden, van Lotte. Het pasfotoboekje vond ik een leuk kraamcadeautje, mijn zus was er heel blij mee. Ik ben heel benieuwd hoe Lotte elk jaar gaat veranderen ... "

Michèlle (29) over nichtje Lotte (1 maand)

img

Wij vinden het pasfotoboekje vet-hip. We hebben het ook aan onze oma's en onze vriendinnen gegeven ;-) Het is echt een superleuk cadeautje. Onze eigen boekjes zijn al bijna vol, sommige oude foto's zijn wel stom, maar toch wel lief voor later."

Hartsvriendinnen Dore (11) en Daniëlle (11)

img

Het gaat zó snel. Als je hem nu ziet, kun je je niet meer voorstellen hoe hij er tien of zelfs nog maar drie jaar geleden uitzag. Dus ik vond het ontzettend leuk om het pasfotoboekje van Hanno te krijgen. Volgeplakt met de schoolfoto's vanaf zijn vierde."

Gerrie (69) en haar kleinzoon Hanno (14)

img